6 reacties op “Priester Lurck krijgt ervan langs

  1. Ach wat jammer nou. Maar dat wordt smullen. Eens denken, wat kunnen zij hebben misdaan? Zou een dienende broeder hebben gezien dat zij op een avond samen als laatsten het Gebouw hebben verlaten? Ik ben benieuwd… (niet op de site zetten als ik het geraden heb hoor ?)

  2. Volgens mij heeft pr Lurck de fles wijn leeggedronken en zr Gleufjes, aan haar postuur te zien, alle ouweltjes opgegeten. Nu is er niets meer over om de restende volgelingen de week vernieuwd en vergevend te laten beginnen.

  3. Priester Lurck heeft eigenhandig de roklengte van zuster Gleufjes gecontroleerd en daar heeft zuster Gleufjes over geklaagd bij de opziener.

    De opziener komt nu langs om de boel recht te zetten.

    Priester Lurck krijgt op zijn kop omdat hij naar de knieƫn van zuster Gleufjes keek en zuster Gleufjes omdat haar rok te kort is.

  4. Ik moet iedere keer zo vreselijk lachen, om alles van en over priester Lurck ! de tekeningen, de inhoud maar ook om de reacties! Zou het ook heel simpel kunnen zijn? De opziener had een zondebokje (s) nodig. Hoe blijf je anders de baas ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *