6 reacties op “Lurck en Sinterklaas

      1. Als ik niet meer in ze geloof (de kamer uitga), bestaan ze voor mij niet meer in hun hoedanigheid van Sinterklaas of Oom Apostel, al moet ik dealen met de ervaringen dat ze voor mij als zodanig hebben bestaan. Met Sinterklaas had ik niet zo’n moeite…

  1. Beiden hoor je aardig te vinden, maar je vindt ze toch behoorlijk eng. Beiden maken ook graag grapjes over je die je niet begrijpt, en dan lachen de grote mensen. En beiden pronken met de geschenken van een ander en laten zich daar uitvoerig voor bedanken. Maar van Sinterklaas heb je gelukkig slechts enkele weken per jaar te vrezen, dat is dan wel weer fijn.

  2. Want Uw is het Koninkrijk, dat zong het koor en nu zijn er leden leuk humanist : ook niet helemaal ècht christelijk meer !

    Verwàrrend, in iets ‘goeds’ te geloven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *