9 reacties op “Aangenaam: Priester Lurck

    1. Ik hoor een melodie, er gaat een luikje open, en als vanzelf komt er een apostolisch lied uit. Ik ben bijna 60, toch ken ik ook de cantates van ’46-’71 en ’46-’76 uur mijn hoofd. Ik ben bezig met iemand uit de sloot redden; Mezelf!

  1. Doet Pr. Lurck ook huisbezoeken? Ik zou hem graag eens ontmoeten!

    Humor, dat hebben we nodig. Als je niet om jezelf kunt lachen, neem je jezelf veel te serieus. En voor je het weet geloof je dan dat je niet zonder leidsman kan.

    En geweldig dat zr. Gleufjes is toegetreden tot de schoonmaakkring. Daar kunnen ze nog wel wat vrijwilligers gebruiken. Alle miljoenen worden nu uitgegeven om meer schoonmakers te ronselen, maar dat wil niet zo vlotten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *